21. sep. 2008

Restspørsmål og svar

Det spørres stadig om når resten av svarene på spm.-runden kommer. Jeg hadde ansett det som over, ettersom resten av spørsmålene var...unnskyld at jeg sier det - snorkende kjedelige.
Men jeg piffer dem selvfølgelig ekstremt opp med min ekstreme måte å skrive på. ...

Starter med et bilde av meg selv, nøyaktig som alle andre innlegg.
Dette er fra i dag, hvor jeg har farget håret mitt selv med mine egne hender.
Ser ikke overraskende nok like jævlig ut.


Har du en flørt nå?
Jeg lånte ei bok på nylig om "kunsten å flørte". Jeg leste hele boka, men husker nøyaktig ingenting - derfor er jeg akkurat like dårlig på flørting som før. Så en "flørt" - nei. Men jeg liker veldig godt å snakke med enkelte av det motsatte kjønn.

Har du noen gang gjort en rampestrek som er verdt å nevne? Kankje det at jeg solgte lodd og blomster med inntekt til Redd Barna - men det gikk egentlig ut på å redde meg selv fra godterihungeren min.

Bruker du ansiktsrens, hvilke? Jeg bruker bare billig ansiktskrem. Hold dere til godteri en gang i uka, så slipper dere den urene huden. (I de fleste tilfeller)

hvem er din nærmeste? Mamma selvfølgelig. Mamma har hjulpet meg gjennom alt, og hun fortjener ikke å bli verken løyet til eller kjeftet på. Sånn har det alltid vært.

hva gjør du når du ikke jobber eller er på skolen? Svært lite. Går en tur for å få tiden til å gå, leser aviser eller lekser. Jeg gleder meg til å komme meg vekk fra dette hølet.

Favorittplagg? Etter bunnprisuniformen er det selvfølgelig skinnjakka. Det er på en måte varemerket mitt!
Hvem fikk deg til å begynne å blogge? Tror jeg ble litt inspirert av Lise, selv om jeg ikke skjønte hva som var så interessant med å lese om ulike designere. Den første posten min handlet om Fjordland.

Hva ville du tatt med deg på en øde øy? Sverd.

Er du fornøyd med deg selv som person? Nei, jeg må bli flinkere til å bry meg om andre. Jeg gidder som regel ikke å ta initiativ eller spørre hvordan andre har det. Hvordan gjør man det?

Hva får deg til å le hysterisk? Little Britain, Borat, Lise, Mari, Arma og til tider noen av vennene mine. Jeg elsker mennesker som får meg til å le, spesielt når det kommer til det motsatte kjønn. Tenk å være gift med Atle Antonsen!

Ler du av deg selv? Svært sjelden, med mindre jeg er full. Da er jeg ekstremt morsom.

Hvis du skulle vært en annen person, hvem ville du vært? Jeg ville ikke ha vært noen andre, men satt meg selv i en annen posisjon. Feks det å være kjæresten til en kjekkas og flyttet til et annet land - det hadde vært kjekt!

Nevn noe du skal gjøre før du dør: Hoppe i fallskjerm og strikk, surfe, gifte meg og kurere edderkoppfobien min. Koste hva det koste vil.

Har du farget brynene dine?
Nei, jeg ser naturlig ut som en mann.

Hvis du virkelig skulle vært god i en idrett, hvilken skulle det vært? Tennis! Jeg tror jeg hadde blitt dritgod, bare jeg hadde hatt noen å spille med.

HVORFOR SLUTTET DU MED HEST? Hest er pest. Kill'em all.

Den jakken din fra River Island med bell-sleeves, vil du selge den til meg når du er lei av den..? Wtf er bell sleeves? Send meg en mail, så er den sikkert din.

Når var du sist forelsket? Jeg er forelsket HELE tiden. Eller, betatt heter det vel. Oh lord.

Har du én spesiell livsambisjon? Som alle andre: bli rik. Ellers er det vel å bli litt mer hyggelig, skaffe meg et liv i en annen by, en jobb og en kjæreste.

Hvordan vil du beskrive deg selv? Selvopptatt, pliktoppfyllende, glemsk og sjenert.

Hvordan har blogglivet påvirket ditt eget liv? Ved at jeg tar med kameraet overalt og at jeg er litt mer på dataen enn jeg burde. Jeg vil så gjerne stille opp til forventningene deres, men det greier jeg sjeldent - og da blir jeg sur. Selv om jeg vet det egentlig ikke spiller noen rolle. Ellers er det bare litt flere mennesker som vet hvem jeg er, men det merker jeg ikke noe til.

Er du villig til analsex? Det er gutter som har g-punktet i rumpa, ikke jenter. Så, nei.

Har du alltid vært interessert i mote? Jeg er ikke særlig interessert i mote generelt. Jeg ser ikke forskjell på noen designere, og jeg leser heller ikke moteblader. Jeg liker å tenke selv når jeg skal kle på meg, ikke hva Victoria Beckham hadde på seg i går.

Er du fornøyd med å ha kommet i den kuleste 3.klassen på Molde? Definitivt. Beklager gamle klassekamerater, men dere gjorde meg bare enda mer bitter - og jeg savner dere ikke.

Skilte foreldrene dine seg før du ble født? Ikke alle gifter seg når de er 20. Så nei, de gjorde det slutt da jeg var 1 år. Husker det som det var i går!

Du er tjuefem år, hvor er du? Hva gjør du? Jeg er enten i England eller i Norge. Halvrik og med verdens kjekkeste samboer og walk in closet.

Hva synes du om at så mange av spørsmålene du har fått drunker i skrivefeil? Jeg synes det er ok å skrive feil i kommentarer, så ikke vær redd for det selv om jeg kanskje påpeker det. Det er bare feilskriving generelt jeg får spasmer av. Jeg prøver å gjøre dette til en bedre verden.

Du har tidligere nevnt at du har hatt en spiseforstyrrelse, kan du fortelle litt om dette? På et tidspunkt fant jeg ut at jeg skulle slanke meg, og etter x antall bøker om kosthold og kalorier kastet jeg all fornuft ut vinduet og begynte på en ekstremdiett. Jeg var manisk på tidspunktene hvor måltidene skulle inntreffe, og var maten 5 minutter for sen ble jeg sinnsyk og nektet meg selv mat. Jeg ble tvangsinnlagt på sykehus i 3 mnd. på grunn av alt for lavt blodtrykk og ikke minst lav vekt. Sykdommen er noe av det verste jeg har vært borti, men jeg er utrolig glad for at jeg har kommet meg gjennom det og alle livserfaringene jeg har fått.

32 kommentarer:

Kamilla sa...

Si hva du vil, jeg synes det var interessant å lese svarene dine. Pen er du, som alltid.

JANNEKAKE.COM sa...

Samme her, synes det er gøy å lese uansett. Og alle spørsmålene sugde vel ikke..? Litt kanskje, men du klarte deg bra. ^^

Mari sa...

Vanter? Hvor er skinnhanskene? Trodde de var varemerket ditt...

Christina sa...

Haha, bloggen din er herlig Linnea! Søt er du også!

Anonym sa...

Endelig et innlegg verdt å lese igjen.. Haha, neida. Du er morsom....
Du virker som du er "close" til Toroborgen.. Hvorfor kommer han ikke utav skapet?

elskerdeg sa...

Hei:)
merker at du er grusomt(!!!!) intressert i hvordan din framtidige mann skal se ut!.
Ikke bra å si slik, da ender du opp me en mindre attraktiv(dog snill) male.

Oh, Linnéa? Hvem synes du er kjekk?
Brad Pitt? Orlando Bloom? Johnny Depp? eller har du noen litt mer orginale forslag?..


koZ jeente på 9 år.

Anonym sa...

Underholdning å lese svarene dine, jeg koser meg!:P

Anonym sa...

I love you. Alt du deler og skriver i bloggen gjør dagene mye bedre for mange. Du er så herlig!

Mary Soprano sa...

merke i e skuffa over å ikke være på funny-lista di. tas til etteretning.

Johanne sa...

Hei Linnea:) Du må være den morsomste personen jeg vet om. Synes du er utrolig tøff som tør å være så åpen om en kjip fortid også

Glitterati-hilsen

Arma sa...

Du ler hysterisk av meg, frøken? Takk, godt noen gjør det.

Og jeg kan lære deg å strikke. OOOG du kan hoppe i fallskjerm med meg i australia. Vi kan strikke oss en fallskjerm hver.

Maria sa...

Aah, jeg solgte "lodd" til inntekt for skolekorpset til naboene en gang, og kjøpte godteri for pengene. Men dagen etter møttes de ved postkassene, og naboen spurte om hvordan jeg trivdes i skolekorpset. Og, vel, jeg har vel strengt tatt aldri gått i korps. Fail!

Christine sa...

hahaha. ilu. håper jeg ser deg snaaaart.

Julie sa...

du er fin du linnéa=)

christina aas lauritzen sa...

hehe, jeg leste ikke alt, men DU - Er kul! (hehe, jeg bruker ikke det ordet så mye tror jeg, men det passer deg!) ;) Tøffere enn toget=D Må bare begynne å bry deg litt mer om andre da, hihi =)

Monica sa...

Gøy å lese :-D Du er så ufattelig pen!

Anonym sa...

"Hold dere til godteri en gang i uka, så slipper dere den urene huden. (I de fleste tilfeller)"
Yeah riiight.. i svært få tilfeller vil jeg heller si.

Men du er superflink til å skrive altså. Alltid en glede med nye innlegg. ;D

Linnéa sa...

Takk kamilla! Og Janne. Neida, de sugde ikke 100%.

Mari: Skinnhanskene er snart på plass. Må bare finne den andre.

Anonym: HVorfor i faen i helvete spør du meg om det? Jeg spekulerer ikke i ting jeg ikke har noe med.

Herr ironisk/elsker deg: Det du sier er altså at hvis jeg satser høyt får jeg en stygg men snill mann? På hvilken institusjon har du hørt det?
Ingen av de du nevner er kjekk dersom du lurte.

Sorry Mari! Glemte deg. Jeg ler jo av ca alle vennene mine, men kanskje mest av deg. Du skal tilføyes.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Ikke slutt med det :)

Maria: Naive voksne, det er alt jeg kan si.

Arma: Hvordan går det med lappeteppet ditt?

elskerdeg sa...

Jeg er hverken herr eller ironisk!!
Blir ofte kalt fru. seriøs!

Deretter kan jeg jo også fortelle deg at jeg ikke har vært på noe instiutisjon .

OG poenget var, at alle pene jenter(ja, du er pen) har alltid krav, og kaller seg kravstore, og det skal være grunnen til at de er single(har du gjordt det? nei, men du skriver alltid KJEKK mann) Lurer på om du mener KJEKK; HOT. Eller Kjekk; som i personlighet.
kanskje en bare bruker det her hjemme..


Men uansett. Er morsomt. Liker bloggen din. (og jeg elsker deg jo på en måte)

Lurer bare på hvorfor "alle" sier de skal ha en kjekk og deilig herremann. HERREMANN, det vet enn jo ikke før YOU IS IN LOVE.
(wrong, i know. Care? no)

Hvem synes du er kjekk?

:-)
Jente 9 , oslo

elskerdeg sa...

+ 10

aavks sa...

Du kan spille tennis med meg! :P

Anonym sa...

Herregud, alle synes jo kjæresten sin er kjekk! Selvom jeg synes kjæresten min er kjekk, betyr det jo ikke at du synes det.. Så å si at man vil ha en kjekk mann er da på ingen måte å være kravstor?!

Sunniva sa...

Håret ditt er fantastisk fint. Ikke gjør noe med det. En vakker dag vil det faktisk bli enda lengre ;)

Marianne ! sa...

Haha, Linnéa på øde øy med et sverd og hula-hula skjørt. What a vision

Linnéa sa...

Jeg mener kjekk som i hot.Hadde jeg ment kjekk i personlighet hadde jeg sagt det. Men det er jo for øvrig også viktig.

Jeg skal vise deg definisjonen på kjekk: http://static8.servers.fueldev.tv/8/19/F/FL/FLN/FLN.trans_extension_jpg_max_side_780.jpg

Panda sa...

Hei! Jeg har ikke vært innom bloggen din før, men det var veldig gøy å lese svarene dine likevel! :)Du virker som en veldig koselig jente ^^
Little Britain (er det sånn det skrives?)er kjempe morsomt! ^^

stammy.blogg.no sa...

du er søt du!

Frøken Blom sa...

Gøy å lese siste rest. :)
Vi lesere kommer sikkert til å spørre om flere runder om ikke lenge...

Renate sa...

Nemmen nemmen, JEG har lyst på den River Island jakken! Har siklet etter den siden jeg først så den, syyyykt. *cries*

Karina sa...

Hva gikk ekstremdietten ut på?

Anonym sa...

Hei!
Liker bloggen din kjempegodt :), syntes det er hyggelig å lese noen som er så ærlig og ekte.

ilabila sa...

Hei :) Ei venninde ta mej he spiseforstyrrelsa og vart innlagt osv og ej berre lurte på om ho kjeme te å bli den "samme" igjen . no tenke ej personlighetsmessig? for ho he våre på akkurat samme måten so dej, va vell på 600 elns kaloria daglig , og ho MÅTTE spise akkurat på sekundet kvar 3 time i tillegg te å ha fleire bøke om kor mykje ho he forbrent på alle ting ho gjer. ej lure på , for no e ho veldig ..merkelig på en måte, ho nekta å drikke, he bjønt i ett kirkekor som eheeilt ulikt hinne og e me i seminara osv, ho he vårte heilt gal. og berre lure på om du forandra dej veldig av sjukdommen og om du forandra dej tilbake igjen?