18. des. 2008

Jeg hater grådige mennesker

Som kundebehandler, har man lært at kunden alltid har rett. Samme hvor kvalmende feil de tar, og man helst har lyst til å hoppe på dem i Matrix-stil. Jeg tar meg selv i å slå på hyggeligheten overfor alle kunder, unntatt ved en type folkeslag: de grådige nissene som gir seg ut for å være kunder.

*Krykk, krykk, krykk*, hører jeg bak meg mens jeg stabler brusen pent i hylla. Panikk. Jeg formelig kaster meg ned bak kjøledisken, og venter på at kysten skal bli klar til å løpe på bakrommet. *Krykk...krykk* "He du ikkje mær h-mjølk?". Han står der med hatten og krykken i hånda, og med underbittet i den andre mens han ser på meg. Faen, han har sett meg. "Eh, jo, det står der det alltid pleier å stå." Så løper jeg før han rekker å spørre meg om jeg er ny, IGJEN.

En time senere har jeg og Per den vanlige samtalen om silkeboksere og peis-på-tv, mens jeg stabler godteriesker. Plutselig hopper det to seigmenn ut av posen sin (seigmenn med lue forresten, hva faen?) Per skyver seigmennene inntil godterihylla med skoen sin så de blir svarte, før han fortsetter å snakke om peisen sin.
*Krykk, krykk, krykk* "Kan i ta sa her i?", sier han og ser på seigmennene. Altså, 20 minutter etter er han på plass som en hund, som om han LUKTET at det har falt seigmenn (med luer) på gulvet. "Heh, de der tråkket akkurat kollegaen min på, så det ville jeg ikke ha gjort om jeg var deg". Han tar dem, og putter de i lomma.

Fem på stengetid, er han selvfølgelig på plass ved brødhylla. "Ja, du pakka brød du ser i".
"Ja", sier jeg. Mannen fikk nemlig en gang gårsdagens brød gratis, fordi vi måtte kaste de neste morgen uansett. Av en eller annen grunn tror han derfor at han har enerett på ALLE gamle brød klokka fem på stengetid. Derfor putter han alle brødene i brødskjæremaskina (til og med pariserloffen som det ikke er etisk riktig å putte i brødskjæremaskina.)
Deretter tømmer han hele søpla for skalker opp i posen sin, og går lykkelig og fornøyd hjem...til sportsbilen sin.

Dette er altså det den steinrike mannen lever på. Han har aldri kjøpt noe annet enn H-melk og øl fra Seidel (det billigste man kommer over.)
Eller forresten, her om dagen kom han og kjøpte olivenolje! Jeg holdt seriøst på å få hjerteinfarkt!

Poenget mitt er; hvem faen tror disse grådige menneskene at de er? Onkel Skrue? Hvorfor ikke bare bruke pengene mens man ennå lever? Jeg mener...han er jo snart død uansett.

Så mye hater jeg de grådige.

89 kommentarer:

Zuppen sa...

Hahahaha, jeg elsker måten du skriver på! Ler når jeg leser innleggene dine!

6y sa...

Hehehehe....jeg har peis-på-tv, og gullfisker-på-tv :P

Nanna sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hanne Katrine sa...

"Kunden har alltid rett" Hah! Jeg er så møkkalei av kunder som tror de har rett og aldri har det, og så kan jeg ikke si noe tilbake. En dag sprekker det, I guarantee it :p

Anonym sa...

seidel

Lillian sa...

Hahaha. Jeg leeeer!

Thea sa...

Haha, du er så genial Linnea:)
elsker virkelig bloggen din. Fantastisk morsomt å lese.

Guro sa...

Hahahaha, du er så genial!

MarenMelstveit sa...

Ølen heter Seidel? Uansett, jeg jobber på kiwi, og vi har en mann som vi kaller "seidelmannen" fordi han alltid kjøper det ølmerke. haner også gjerrig som bare det, og jeg hater det! Han prøver alltid lure til seg gratis pose. Ikke faen. Han sier " kan du spandere en pose på meg, takk?" Så sier jeg " Desverre, de koster 50 øre" Da skal jeg love deg at det blir leven i stua!

Joakim sa...

Hehe.. Herlig Linnéa! Vet av flere sånne typer faktisk.. sykt irriterende!

Hater kommentaren "Oi, jeg glemte pose" etter at de har betalt. For å spare 50øre.. HATE IT!

Anonym sa...

Haha,innmari bra innlegg! ;)
I adore you ;)

Johanne sa...

Det er slik tankegang som gjør at du ikke noensinne vil ha råd til en sportsbil. Han har vel råd til det, fordi han er sparsom ellers? ;-)

kristin sa...

haha , jeg jobber på en bokhandel, og hadde pakket inn en bok sånn skikkelig fint til en dame. Og da jeg var ferdig sa jeg: "det blir 229 kr" og hun påsto at på en av de andre bøkene av samme typen sto det 200. Men det viste seg at det bare var en gammel tilbudslapp vi hadde glemt å ta av. Da klikka hun helt og sa at da skulle hun ikke ha boken allikevel. hallo, 29 kr .. djis

Marit sa...

Hahaha, du er fantastisk!

Ella sa...

Kjempefint bilde! Det er så grusomt med idiotiske gjenganger kunder!

Tine Carita sa...

Hahah, jeg kjenner meg så jævlig igjen.. Jobber på Rema 1000 liksom. hehe

Anonym sa...

http://images.google.no/imgres?imgurl=http://bp0.blogger.com/_aZgjegBnLMY/RsM7UNAnoKI/AAAAAAAAAg8/lBD8WcfVKXE/s320/Foto0068.jpg&imgrefurl=http://www.mote.no/showthread.php%3Fp%3D924002&usg=__CI1mOhWzphuD-ooKxNsNEESxeUc=&h=320&w=240&sz=18&hl=no&start=2&um=1&tbnid=bCv-lgcu3mlK-M:&tbnh=118&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Dlouise%2Bangelica%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DG

Haha, fant tilfeldig denne linken :)

Ella sa...

Nei! Voksent menneske som tisser på gulvet? Vi har faktisk ikke hatt en sånn enda, ihvertfall ikke iløpet av mitt år som lekeselger. Men det kommer nok en gang jeg er alene. Men seriøst, tørket du opp?!

Carina sa...

Butikkyrket hadde vært herlig hadde det ikke vært for de jævla kundene. Ser meg i dette.

Lenieløw sa...

Hater de kundene der. Jobber på nille, og du kan tro de gjerrige tropper opp der. Her om dagen fikk jeg kjeft fordi vinposene var like dyre hos oss som på vinmonopolet. 14,90,-

Ninaballerina sa...

Jeg er så enig! Måtte de brenne!

ida susanne sa...

haha, du skriver så sykt morsomt. tar meg selv i å le av ca alle innleggene dine.

Linnéa sa...

Jeg kan komme til Molde og kickboxe ham for deg en dag. Fikk seriøst lyst til det. Dog ikke like lyst som jeg har til å bitchslapsparke de idiotene som prøver å tippe i kiosken der jeg har lørdagsvakter. De er så ille at hver gang jeg prøver å skrive om dem får jeg raserianfall og må løpe meg en tur. Så ja. Nå løper jeg.

Kjersti sa...

Bruke pengene før han dør? Han er kanskje snill, og tenker på barna og barnebarna som fortjener å arve alle pengene hans!
Sånn en bestefar skulle man hatt... sukk.

Ellen Marite sa...

Hvorfor tror du ellers han er så rik?

Kristiane sa...

hahaha, enig enig, onkelen min er sånn

line aurora sa...

å, off, jeg gidda ikke å kopiere og lime inn den andre kommentaren her. fordi jeg er teit. kan heller skrive at kundenr har sørenklypemeg sjelden rett. iallfall ikke når de slår an med sykt dårlige spøker. da har de veldig feil. for de er sånn, de der jeg bodde før. de er ikke sure og ekle. bare tøysete og ekle. kunder er liksom et eget folkeslag, selv om at alle er kunder. finurlig.

Isabella sa...

Haha! Du skriver så utrolig bra! :D

Antidamen sa...

Du ble nominert til "teiteste blogg" på bloggen min, men da jeg skulle sjekke hvor teit du egentlig var... så synes jeg ikke du virker teit i det hele tatt :) Du er knallsøt, sjarmig og morsom - faktisk også en ganske stor smule intelligent òg. Så du vinner ikke ;p Men det er kanskje en bra ting! :D God jul!

Anonym sa...

hahhaha, så genialt, må være morsomt å jobbe hos dere:P

MARITHOS sa...

Haha, fy, griske folk er digg!

Jeanette sa...

Da jeg jobbet på esso i fjor kom det inn en pakistansk mann og skulle låne telefonen. Svettende, alltid i samme klær. Han betalte 5 kroner også ringte han hjem og snakket i en halv time. Hvis vi prøvde å nekte han, begynte han å gråte og sa at søsteren hans var syk, neste gang var det moren som var syk også sønnen. Til slutt gikk jeg og gjemte meg på lageret hver gang han kom. Sikkert syns på han, men han kunne vel ringt fra en telefonkiosk eller noe?!

Aleksander Denstad With sa...

HYYYYYYL!!!!

benedikte fra bunnpris sa...

i veit akkurat kem du meine;)

og ellers så elske i måten du skriv bloggen din på!

Anonym sa...

Heeeeyyyyyy... Ikkje kødd med Bestefar min... Han e kanskje gammel og litt ramma av finanskrisa... Men han e kok.. Skikkelig kok!!!
F. Landis

Anonym sa...

hahahah, TOPPEN av gniskap, er vel derfor han er rik ja, jævelen heheh

Elisabeth sa...

"Jorden har nok til å tilfretsstille menneskets behov, men ikke menneskets grådighet"
Mahatma Ghandi

(:

Jeanett sa...

Hahaha, Det finnes alltid sånne folk over alt! irriterande!

Mille Marie sa...

HAHA! :D

silje sa...

syns han hører litt søt ut egentlig. skjønner godt at han ikke vil kaste bort penger på brød og seigmenn (med hatt).

Anonym sa...

du eså pen

Ida sa...

I flire

Iselin sa...

Du er bare for bra Linnéa! :)
haha

Aida sa...

omg, så harry! Håper han kræsjer bilen så det blir DYRT å fikse den.

Anonym sa...

Næmen, så mange fregner på nesa da gitt. De hadde jeg ikke sett før... Hmmm...

Tori sa...

Haha! Damn, irriterende kar!

Helle sa...

Kanskje lurt å spørre om kunden vil ha pose, så slipper man å høre "oi, glemte visst pose"

Linnéa sa...

Kjersti: Han har ikke barn....tipper jeg.

Ellen: Vet!

Woho! Benedikte jo! Takk :)

F. Landis: ...

Anonym: Fregner har jeg ca. hele året. Dårlig observert av deg.

Ela sa...

Du har min medfølelse. Satt i kassen på Spar tidligere.
Disse gnitne, stinkende, kverulerende og alkoholiserte kundene!
Jeg lever etter tanken på at de ansatte har alltid rett.
Det er meg som vet at øl aldri er på tilbud, og at 5 brus til prisen av 3 ikke gjelder øl.

Anonym sa...

Enig i at det var dårlig observert, men jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge... Blir kanskje lettere å se fregnene når du kommer til Skjold, de dagene du ikke har kamuflasje i ansiktet...

Nugget sa...

kunden har sjelden til adlri rett.

Silje/blee sa...

HUFF, hvor tragisk! *lager en lignende grimase* På dyrebutikken hvor jeg jobber er det noen få faste besøkende som spør om vi har smaksprøver. Faste i den forstand at de stadig er innom å spør etter prøver, eller tilbud på för. Kaller de besøkende fordi de sjeldent kjøper for mer enn 10kr, om de kjøper noe i det hele tatt!

Susanna Nutti sa...

jeg har peis på tv :D
så smart få gratis brød etter 5, det kunne jeg faktisk aldri turt å gjort..

Martine Ruud Hilsen sa...

Hei hei. for en kjempe bra blogg du har. Liker det veldig godt. Følger nøye med :)

Louise sa...

Hehehe..du skriver på en veldig bra og morsom måte. :D Fin blogg !

Camilla sa...

Du er genial! Det er alt jeg har å si :)

Line sa...

HIIIL LINNIE! Du er den søteste jäg vet!!!

Ragnhild sa...

Ler hver gang jeg ser bildet!

Camilla sa...

haha han er jo snart dø uansett <3

Lorraine sa...

Så moro bilde :-D hehe.
Savner videobloggene dine!

Lorraine sa...

Så moro bilde :-D hehe.
Savner videobloggene dine!

toro sa...

du er deilig!

Aleksander Denstad With sa...

Nå har du blitt litt slapp på oppdateringa kvinne!

anya sa...

DU ER SØT!

Anonym sa...

jeg vet hvordan du har det! Jeg jobber også i butikk, og i løpet av mine første dager i ny jobb fikk jeg huden full for at produkt kosta noen få øre mer en det jeg sa.:O Kunden ville nemlig ikke ta hull på en hundrings;)

Anonym sa...

Вот еще немного ссылок на тему, Сайты Знакомств С Инностранцами

Секс Чат Майл - http://jerryemery.dousetsu.com
Сайт Серьезных Знакомств - http://channingjohn.dousetsu.com
Ищу Девушку Для Виртуального Секса - http://marshallconan.dousetsu.com
Давай Познакомимся Стихи - http://ericmarshall.dousetsu.com
Знакомства Mail Ru Без Регистрации - http://yulinicholas.dousetsu.com
Самые Большие Сайты Знакомств - http://peterdieter.dousetsu.com
Лесби Чат Знакомств - http://paulelijah.dousetsu.com
Мамаба Сайт Знакомств - http://alicolby.dousetsu.com
Зеленоградский Сайт Знакомств - http://tanekjonas.dousetsu.com
Хочу Познакомиться С Итальянцем - http://borisalec.dousetsu.com
Вирт Знакомства Чат - http://brianleroy.dousetsu.com
Секс Игрушки Для Котов - http://herrodandrew.dousetsu.com
Онлайн Секс Чат Девушки - http://jacksonerasmus.dousetsu.com
Сайт Знакомств Для Полных Людей - http://guytyrone.dousetsu.com
Фото Мужчин С Сайта Знакомств - http://baxterciaran.dousetsu.com
Оральный Секс Для Девушки - http://abelbenjamin.dousetsu.com
Знакомства Нефтекамск - http://uptonwilliam.dousetsu.com
Tatar Сайт Знакомств - http://rajanigel.dousetsu.com
Nirvana Сайт Знакомств - http://patrickmagee.dousetsu.com
Секс Игры Для Мобильного - http://grahamcedric.dousetsu.com
Движок Знакомств - http://masonslade.dousetsu.com
Секс Для Oblivion - http://rashadezekiel.dousetsu.com
Секс Видио Чат Онлайн - http://gilzane.dousetsu.com
Девушки Для Секса Ярославль - http://kaseemraja.dousetsu.com
Сайт Знакомств От 50 Лет - http://jakeememerson.dousetsu.com
Необычные Позы Для Секса Фото - http://joelkennedy.dousetsu.com
Возраст Для Первого Секса - http://dillonoleg.dousetsu.com
Знакомства Через Веб - http://nolanmacaulay.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Мариуполе - http://eltonjarrod.dousetsu.com
Откровенные Знакомства - http://clintonmalik.dousetsu.com
Девушки Для Секса В Уфе - http://hoyttanner.dousetsu.com
Опен Сайт Знакомств - http://ryanigor.dousetsu.com
Фото Знакомства Женщины - http://wayneyoshio.dousetsu.com
Planet Знакомства - http://abeljakeem.dousetsu.com
Юины Для Секса - http://colthoward.dousetsu.com
Сервер Знакомств - http://dominicarden.dousetsu.com
Знакомства Сегодня - http://clarkeburton.dousetsu.com
Реальные Встречи Для Секса - http://lucianorson.dousetsu.com
Замужние Женщины Для Секса - http://ezekieluriah.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Эстонии - http://hedleymicah.dousetsu.com
Знакомства В Москве И Московской - http://isaacdriscoll.dousetsu.com
Видео Позы Секса Для Беременных - http://kieranoleg.dousetsu.com
Знакомства Лучшие - http://brennanknox.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://berkchanning.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://rudyardroth.dousetsu.com
Сайт Знакомств Для Лесбиянок - http://traviskareem.dousetsu.com
Красноярский Сайт Знакомств - http://mylesmicah.dousetsu.com
Знакомства Для Секса За Деньги - http://wadeodysseus.dousetsu.com
Секс Для Удовольствия - http://grayulric.dousetsu.com
Донецкий Сайт Знакомств - http://stoneblaze.dousetsu.com

Anonym sa...

Вот еще немного ссылок на тему, Сайт Знакомств Ростов

Знакомства Лучшие - http://brennanknox.dousetsu.com
Знакомства В Москве И Московской - http://isaacdriscoll.dousetsu.com
Мамаба Сайт Знакомств - http://alicolby.dousetsu.com
Знакомства Сегодня - http://clarkeburton.dousetsu.com
Донецкий Сайт Знакомств - http://stoneblaze.dousetsu.com
Сайт Знакомств Для Лесбиянок - http://traviskareem.dousetsu.com
Секс Игры Для Мобильного - http://grahamcedric.dousetsu.com
Юины Для Секса - http://colthoward.dousetsu.com
Знакомства Mail Ru Без Регистрации - http://yulinicholas.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Эстонии - http://hedleymicah.dousetsu.com
Секс Видио Чат Онлайн - http://gilzane.dousetsu.com
Движок Знакомств - http://masonslade.dousetsu.com
Опен Сайт Знакомств - http://ryanigor.dousetsu.com
Planet Знакомства - http://abeljakeem.dousetsu.com
Хочу Познакомиться С Итальянцем - http://borisalec.dousetsu.com
Фото Мужчин С Сайта Знакомств - http://baxterciaran.dousetsu.com
Зеленоградский Сайт Знакомств - http://tanekjonas.dousetsu.com
Секс Игрушки Для Котов - http://herrodandrew.dousetsu.com
Видео Позы Секса Для Беременных - http://kieranoleg.dousetsu.com
Сайт Серьезных Знакомств - http://channingjohn.dousetsu.com
Секс Для Удовольствия - http://grayulric.dousetsu.com
Лесби Чат Знакомств - http://paulelijah.dousetsu.com
Красноярский Сайт Знакомств - http://mylesmicah.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://berkchanning.dousetsu.com
Девушки Для Секса Ярославль - http://kaseemraja.dousetsu.com
Познакомились В Интернете И Поженились - http://avrameric.dousetsu.com
Замужние Женщины Для Секса - http://ezekieluriah.dousetsu.com
Tatar Сайт Знакомств - http://rajanigel.dousetsu.com
Онлайн Секс Чат Девушки - http://jacksonerasmus.dousetsu.com
Сервер Знакомств - http://dominicarden.dousetsu.com
Возраст Для Первого Секса - http://dillonoleg.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://rudyardroth.dousetsu.com
Секс Для Oblivion - http://rashadezekiel.dousetsu.com
Сайт Знакомств От 50 Лет - http://jakeememerson.dousetsu.com
Самые Большие Сайты Знакомств - http://peterdieter.dousetsu.com
Ищу Девушку Для Виртуального Секса - http://marshallconan.dousetsu.com
Фото Знакомства Женщины - http://wayneyoshio.dousetsu.com
Знакомства Для Секса За Деньги - http://wadeodysseus.dousetsu.com
Девушки Для Секса В Уфе - http://hoyttanner.dousetsu.com
Давай Познакомимся Стихи - http://ericmarshall.dousetsu.com
Nirvana Сайт Знакомств - http://patrickmagee.dousetsu.com
Откровенные Знакомства - http://clintonmalik.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Мариуполе - http://eltonjarrod.dousetsu.com
Вирт Знакомства Чат - http://brianleroy.dousetsu.com
Секс Чат Майл - http://jerryemery.dousetsu.com
Оральный Секс Для Девушки - http://abelbenjamin.dousetsu.com
Знакомства Через Веб - http://nolanmacaulay.dousetsu.com
Реальные Встречи Для Секса - http://lucianorson.dousetsu.com
Необычные Позы Для Секса Фото - http://joelkennedy.dousetsu.com
Знакомства Нефтекамск - http://uptonwilliam.dousetsu.com

Anonym sa...

Вот еще немного ссылок на тему, Секс Патч Для Симс 3

Секс Видио Чат Онлайн - http://gilzane.dousetsu.com
Секс Игры Для Мобильного - http://grahamcedric.dousetsu.com
Фото Мужчин С Сайта Знакомств - http://baxterciaran.dousetsu.com
Знакомства В Москве И Московской - http://isaacdriscoll.dousetsu.com
Секс Чат Майл - http://jerryemery.dousetsu.com
Знакомства Нефтекамск - http://uptonwilliam.dousetsu.com
Сайт Знакомств Для Полных Людей - http://guytyrone.dousetsu.com
Tatar Сайт Знакомств - http://rajanigel.dousetsu.com
Секс Для Удовольствия - http://grayulric.dousetsu.com
Сайт Знакомств От 50 Лет - http://jakeememerson.dousetsu.com
Секс Игрушки Для Котов - http://herrodandrew.dousetsu.com
Опен Сайт Знакомств - http://ryanigor.dousetsu.com
Онлайн Секс Чат Девушки - http://jacksonerasmus.dousetsu.com
Откровенные Знакомства - http://clintonmalik.dousetsu.com
Лесби Чат Знакомств - http://paulelijah.dousetsu.com
Сайт Знакомств Для Лесбиянок - http://traviskareem.dousetsu.com
Сайт Серьезных Знакомств - http://channingjohn.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://rudyardroth.dousetsu.com
Фото Знакомства Женщины - http://wayneyoshio.dousetsu.com
Замужние Женщины Для Секса - http://ezekieluriah.dousetsu.com
Донецкий Сайт Знакомств - http://stoneblaze.dousetsu.com
Хочу Познакомиться С Итальянцем - http://borisalec.dousetsu.com
Возраст Для Первого Секса - http://dillonoleg.dousetsu.com
Давай Познакомимся Стихи - http://ericmarshall.dousetsu.com
Знакомства Лучшие - http://brennanknox.dousetsu.com
Знакомства Через Веб - http://nolanmacaulay.dousetsu.com
Знакомства Сегодня - http://clarkeburton.dousetsu.com
Секс Для Oblivion - http://rashadezekiel.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Мариуполе - http://eltonjarrod.dousetsu.com
Знакомства Mail Ru Без Регистрации - http://yulinicholas.dousetsu.com
Как Оригинально Познакомиться - http://berkchanning.dousetsu.com
Сервер Знакомств - http://dominicarden.dousetsu.com
Planet Знакомства - http://abeljakeem.dousetsu.com
Оральный Секс Для Девушки - http://abelbenjamin.dousetsu.com
Самые Большие Сайты Знакомств - http://peterdieter.dousetsu.com
Мамаба Сайт Знакомств - http://alicolby.dousetsu.com
Необычные Позы Для Секса Фото - http://joelkennedy.dousetsu.com
Ищу Девушку Для Виртуального Секса - http://marshallconan.dousetsu.com
Видео Позы Секса Для Беременных - http://kieranoleg.dousetsu.com
Зеленоградский Сайт Знакомств - http://tanekjonas.dousetsu.com
Знакомства Для Секса За Деньги - http://wadeodysseus.dousetsu.com
Юины Для Секса - http://colthoward.dousetsu.com
Девушки Для Секса В Уфе - http://hoyttanner.dousetsu.com
Познакомились В Интернете И Поженились - http://avrameric.dousetsu.com
Вирт Знакомства Чат - http://brianleroy.dousetsu.com
Реальные Встречи Для Секса - http://lucianorson.dousetsu.com
Красноярский Сайт Знакомств - http://mylesmicah.dousetsu.com
Девушки Для Секса Ярославль - http://kaseemraja.dousetsu.com
Движок Знакомств - http://masonslade.dousetsu.com
Сайт Знакомств В Эстонии - http://hedleymicah.dousetsu.com

Anonym sa...

[url=http://acquistocialisfacile.com/#39527]cialis[/url], cialis, http://acquistocialisfacile.com/#75709 cialis

Anonym sa...

[url=http://acquistocialisfacile.com/#83369]cialis online[/url], cialis, http://acquistocialisfacile.com/#99455 cialis

Anonym sa...

[url=http://viagraacquistoitalia.com/#58938]acquisto viagra online italia[/url], acquisto viagra on line, http://viagraacquistoitalia.com/#14477 acquisto viagra in italia

Anonym sa...

[url=http://viagraacquistoitalia.com/#17476]acquisto viagra[/url], viagra, http://viagraacquistoitalia.com/#81746 acquisto viagra sicuro

Anonym sa...

[url=http://almozara.org]vai al sito[/url], online, http://almozara.org recensione

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]commenti[/url], on line, http://bewunderful.org 5mg

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]5mg[/url], garanzie, http://bewunderful.org vai al sito

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]recensioni[/url], bewunderful.org, http://bewunderful.org bewunderful.org

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]bewunderful[/url], bewunderful, http://bewunderful.org 10mg

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]clicca[/url], bewunderful.org, http://bewunderful.org bewunderful.org

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]bewunderful.org[/url], garanzie, http://bewunderful.org vai al sito

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]bewunderful[/url], bewunderful.org, http://bewunderful.org top

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]garanzie[/url], medicinali, http://bewunderful.org medicine

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]clicca qui[/url], bewunderful, http://bewunderful.org sito su nuova finestra

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]garantiti[/url], clicca qui, http://bewunderful.org clikka qui

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]commenti[/url], farmacia, http://bewunderful.org medicine

Anonym sa...

[url=http://cialisacquisto24.com/#hwww.blogger.com]acquisto cialis originale[/url], cialis italia on line, http://cialisacquisto24.com/#xwww.blogger.com acquisto cialis

Anonym sa...

[url=http://bewunderful.org]procedi[/url], 20mg, http://bewunderful.org bewunderful.org

Anonym sa...

[url=http://acquistocialisok.com/]hop over to this website[/url]

Anonym sa...

[url=http://www.thefrontrangeschoolofsonography.org/archives/667]continue reading[/url]

Anonym sa...

[url=http://www.meghangildea.com/2013/02/how-to-become-a-receptionist/]get the facts[/url]