28. mar. 2009

Ostesnitzel

Nå er det visst sånn earth hour, men herregud. Er det meningen at jeg skal sminke meg uten lys da mener de? De skulle ha lagt timen til midt på natta, DA hadde jeg kanskje blitt med.

Men SÅ! En stor nyhet! Sammen med 4 randoms skal jeg være en bidragsyter til "Teamdream.no" Talkie Walkie, Aleksander, eeh..hun andre og Joakim.
Jeg ville ikke være med med mindre jeg fikk æresplassen på headeren:

Der kommer jeg til å gjøre ting jeg ikke gjør her. HVA det blir vet jeg ikke ennå, men det kommer ikke til å gå så veldig mye utover den supre oppdateringen min her inne.

ÅH, gud. Jeg skulle egentlig skrive noe vettugt her. Men det later til at jeg stikker en tur på byen selv om jeg ikke skulle. Si gjerne hva dere synes om dette tosidige bloggingen min, vi får se hvordan det går. Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal gjøre der. Jeg har mulighet til å drite meg relativt mer enn jeg gjør her, siden vi er flere om det.

15 kommentarer:

whitechick sa...

Ha en fin kveld!

emilia sa...

blir sikkert kjempe kult med deg der :D

Ingrid sa...

Så lenge du fortsetter å legge ut like geniale innlegg som alltid på denne bloggen burde det vel gå bra :P Blir spennende å se hva for noe galskap du finner på over på team dream.

Åse Marie sa...

Jeg hyller det! Hurra :)

Sigrid sa...

GØØY! :D

Anonym sa...

Med Alexander og!? :O Marie Amanda kommer til å hate deg nå:p

Ella sa...

Smink deg i mørket, tenk på miljøet. Nei nei, teit opplegg.

Anonym sa...

den bloggen er bra fra før. blir enda bedre nå!

Anonym sa...

wow, frekk mot omana(?). helt enig, men jeg ville ikke skrevet det

Silje sa...

fun fun ;)

Vilde sa...

Haha! Hva er vitsen med å slukke lyset mitt på natten da? Da har jo de fleste i Norge lyset av uansett, for det andre er det et verdensbredt prosjekt, så det hadde ikke vært "midt på natten" for alle.

Joakim Radiomann sa...

JEG ser fram til å følge deg både her OOOG på Team Dream! Go girl :D

caroline sa...

HAHA. dritbra start på innlegget.

Sofie sa...

Vi satt på hytta. Tente masse stearinslys, løp på do de siste minuttene før klokken var slagen. Da slukket vi alt av lys og slo av alt som tok strøm (minus varmeovner, ellers hadde vi frysi ihjel). Der satt vi og spilte ludo i to timer. Det var koselig og det var en god ting for miljøet. Jeg synes den samme aksjonen bør inntreffe igjen

Linnéa sa...

Hvorfor skal MA hate meg?

Omana er søt! Visste bare ikke hvem hun var :)