12. feb. 2010

Svar del 1

Har du fått huseier til å fikse vinduet (eller var det døren?) på soverommet ditt så det ikke trekker så kaldt der? Hvis ikke: hvorfor? Nei. Eller jo, han kom og lukket den, men så hadde Lise fest her forrige helg, og da var det noen KRONidioter som lukket den opp igjen. Vil ikke mase på huseier for å få han til å komme og lukke igjen døra hele tiden, om du skjønner.


Kan du vise ditt mest sjarmerende uttrykk?

Seff!

Mens andre sier at jeg er mer sjarmerende når jeg smiler ordentlig. Personlig synes jeg smiling er forbeholdt idioter med mål i livet. Jeg har ingen mål.- HVOR HØY ER DU?
- HAR DU MENSEN?
- HVOR GAMMEL VAR DU DA DU FIKK SPISEFORSTYRRELSEN?
Spurt det om dette HVER spørsmålsrunde og kan banne på at jeg har fått deg i like dårlig humør hver gang. du har nemlig aldri svar på en ENESTE. Nedverdigende.

LURER PÅ HVORFOR... Jeg er 166 cm høy, var 15 da jeg ble syk og JA FOR SVARTE HELVETE JEG HAR MENSEN SOM ALLE ANDRE JENTER. BRENN!

Sånn. Der skremte jeg i alle fall vekk alle hankjønn.

Hvorfor er du aldri i kristiansund med lise, eller lise med deg i molde? Hmm.. Vrien nøtt. Kanskje fordi vi bor sammen i Oslo.

Hva synes du om The Baseballs? HAHAHA, det er kanskje nesten hakket VERRE enn korpsmusikk. At folk hører på det er bare helt monsterlol.

Hva synes du om Lil Wayne, og andre artister som blir spilt på the voice? Lil Wayne og resten av the voice-musikken må brennes på bålet, sammen med alle dere som hører på det.

Hvis du ble uplanlagt gravid, hadde du beholdt babyen da? NEI, herregud! Stakkars BARN! "JAjaja, du greier deg alene hjemme noen timer du? Står en krakk under kjøleskapet hvis du blir tørst." Ser det for meg.

Ser du ned på folk som ikke er som deg selv? Altså alle? Ja, absolutt.

Kan du ikke legge ut bilde av deg selv med lite klær? (Dette spørsmålet fant jeg faktisk på selv akkurat nå. Det er det som er så greit med å være sjef over egen blogg.)

Har du planer om hva du skal gjøre senere i livet ditt? Neinei! Vet faktisk ikke hvor jeg er om 3 mnd. engang. Tenk så sykt kjedelig det må være å bare utdanne seg til feks...sykepleier og pleie syke folk for resten av livet. Supersnork!! Skal bare leve på en bølge til noen med masse penger kommer og plukker meg opp.

Sier du Lol til vanlig? Selvfølgelig. Gjerne med forsterkende ord foran som; "SJUKT lol", "superlol" eller bare LOL med ekstremt trykk.

Trener du aldri? ...Er du frekk? Selv om jeg går på trening så er det ikke nødvendigvis slik at jeg har "sliten etter hard trening" i statusen på Facebook eller har "HAR TRENT I DAG" som overskrift på bloggen. Jeg forteller dere ikke ikke ALT skjønner, du. Men jeg trener ikke da, hehhe.

Hvilken hunk i HELE verden hadde du valgt, om det ikke fantes et eneste hinder.
Hvis noen måtte være i tvil...han til høyre. Altså den retningen pilen peker for dere som ikke har lært forskjellen på høyre og venstre ennå.

Hva synes du EGENTLIG om kjæresten til Lise? I går satt han inne på rommet til Lise og lo for seg selv! Raring ass. Men han er relativt hyggelig, vil jeg påstå. Men jeg tviler på at han forstår hva verken Lise eller jeg sier.


hva tenkte du da du skulle gå i gang med å rydde dette helsikes rotet av et rom du hadde?

Ah, du mener dette rommet!

Som regel tenker jeg alltid det samme før jeg skal rydde noe: "Hva om jeg bare setter fyr på det hele og får igjen på forsikringa." Men så setter man på litt musikk så blir det KJEMPEGØY.

Er du bifil? Ingen hetro-jenter er SÅ morsomme, liksom.. Men nå er ikke jeg spesielt morsom heller. Kan forsikre deg om at jeg er 100% hetero, og at jeg ikke tar i ei jente med en kjepp engang.

Hva var den første jobben du hadde? En gang solgte jeg aviser for Dagbladet, men siden jeg tjente 3 kr. pr avis og jeg kun solgte 10 aviser.... I tillegg var jeg så svak fordi jeg var styggtynn og greide kun bære 3 aviser m/lørdagsmagasinet på ryggen om gangen. Uansett! Senere fikk jeg en litt bedre jobb, hvor jeg...vasket alle vinduene på hele Aker Stadion.
Har ikke vasket vinduer siden 2005, for å si det sånn.

Hvis du kunne reist til 3 land helt gratis, hvilke hadde du reist til? USA, India og Kina.

Er du sammen med den "kjekke sørlendingen"? Neineinei. Menn er til for å brukes og omvendt!

Hvor gammel kan din kjæreste være, før det blir ekkelt? 25,30,40,45? Hvor gammel er DU? Jo eldre man blir, jo større kan aldersforskjellen være, men som 19åring vil jeg sette en grense på 30.

Hva ville du lagd til middag dersom du hadde vært med på 4-stjernes middag? HERREGUD, er dere helt DUMME? Tror ALLE har spurt om dette. Har dere ikke fått med dere at hele konseptet er å TIPPE hva de andre lager? Jeg kommer aldri til å si det før jeg faktisk får være med!!!!!

Hvis du måtte velge 3 kjendiser å ha 4 stjerners middag med, hvem ville det blitt?

1. Espen Klouman Høiner

Herreguuuud, jeg la ham til på Facebook en dag, enda jeg ikke legger til folk på Facebook. Men uansett, han godtok, men to dager etterpå hadde han SLETTET MEG!!! Gikk og la meg i skam. (Garantert homofil)

2. Harald Eia

3. Jenny Skavland.

For da hadde jeg garantert vunnet.

Blir du ikke jævlig lei av å lage en blogg til oss lesere som er så dritdumme?

Jo.

89 kommentarer:

Anonym sa...

haha, made my day

Andrea sa...

heheheh. LOLZTER

Martin sa...

Utrolig mye bra bilda av d asså, åsså må i nesten bare si:
Shitt for en strøken kropp du har.
Sov godt i natt a du.

Hanna sa...

Gotta love you!

Anonym sa...

monsterlol

yvonne sa...

julian casablancas er jo hot :P

Anonym sa...

hehe, skulle bare mangle om det ikke ble noen nesten nakenbilder av deg denne gangern også! XD

Anonym sa...

Ville du virkelig tatt Nick istedet for Julian Casablancas?! Skam deg!

Ellers lo jeg meg gjennom svarene dine. Men lag en video med part 2? Hadde vært enda morsommere :D

LineL sa...

Hahaha, på blogglisten er du på topp innen kategorien mote. LOLZZZ

Leni sa...

yeah. yeah. i'm online. reading your blog. but that picture of you in bikini. damn it was worth staying up so late. you are smoking hot.

Anonym sa...

seriøst, du har råbra kropp linnèa! misunner deg så jævlig

metallicatrollet sa...

Hahahahhaa, du vet å svare for deg! :D I died!

Anonym sa...

Kan du ikke legge ut et bilde av deg når du var på ditt tynneste? (Vet det høres helt idiotisk ut, og at det kanskje er veeeldig over streken, men jeg prøver å banke litt vett i ei vennines skalle..)

Anonym sa...

Ah, alltid gøy når du har svart på spørsmål!

Anonym sa...

JEG KUNNE DREPT OG DØDD OG BRENT FOR KROPPEN DIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herreGUD, hvorfor+!?!?!? DU TRENER JO IKKE ENGANG!!!!!!!! ååååÅ!!!!!!!!!!!!!! greitgreit men altså omg, KROPPEN DIN!!!!!

Anonym sa...

Sykt tynn!!! Jeg vil gjøre ALT for å se ut som deg!

Anonym sa...

Nei men nå skal jeg redde egoet ditt jente: Han adda deg ikke som venn og sletta deg! Du vet, når du sender en venneforespørsel får du automatisk sånn limited profile-åpning til vedkommendes profil i tiden det tar før personen takker ja eller nei til inviten. Derfor kan du også se han som en "venn" om du søker på han i søkefeltet og han kommer på den "rullegardingreia". Såå, han sletta deg ikke, han bare godtok deg aldri. Mindre ego-tap der altså!

Anonym sa...

Hoho, du er og blir morsom du, Linnéa! Du leverer hver gang! :D

Unpredictable sa...

Hahaha

Amalie sa...

Du kommer til å lage taco på 4-stjerners middag. Eller skjære opp epler på sølvfat og drikke pepsi max av vinglass. Hadde vært morsomt og sett deg sammen med Harald Eia forresten, bedre kombinasjon får man ikke. Du må komme med. Hvis ikke tar jeg livet mitt.

Mike Veronica sa...

Jeg vedder på taco, om du blir med! Herregud, du er farligspess. jeg hater meg selv for å lese bloggen din. LOVE IT! du er awsome, selvom du vil ta jenter med kjepp. omg. überlol!

Anonym sa...

Du burde smile oftere :)

Anonym sa...

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/409028

begynner på 40:00 ca :D:D:D:D

Anonym sa...

Æ, skrivefeil! Hun heter Jenny SkavlaN.

eirin sa...

hahha! ÜberLOL !! :D

Tore på sporet sa...

hahaha! du er helt konge linnea :-D

Katarina sa...

Det verste med hele driten er at du har en hel jeng med folk som digger dg=)Du er helt konge!

Jon sa...

Oklahoma-genseren!! Det hadde jeg helt glemt. Crazy times. Må si du kledde den, love

marie sa...

du er rå

Anonym sa...

suuuuuperlol at du ikke har vært i kina, usa eller india?!

mari sa...

gigantisk lol

Anonym sa...

Værsåsnill å lag en videoblogg der du leser opp svarene! hadde vært SÅ bra! :D

Anonym sa...

Skal du vinne middagskonken, så tar du jo med deg tommy shariff! som serverte pølse og brød!! Halloo-oo

Julia sa...

ÅÅÅÅ, Nick er så fiin. Du har god mannesmak! Liker det. Ikke er du støgg i bikini heller(relaz altså, er blodhetero). men i hvert fall, elsker bloggen din! du fikk meg til å høre på Phoenix, TAKK FOR DET.

Marie sa...

HEERLIG, Linnéa!!!!!!! Elsker deg!

Anonym sa...

Du er så vakker Linnea!! Kroppen din er helt nydelig! Ville gjort mye for en sånn kropp..klem :-)

Ida Helene sa...

Linnéa, MUSE skal på HOVE!!! :DDDDDDDD

Anonym sa...

Du bør holde deg for god til å legge ut bikinibilder av deg selv. Kombinasjonen supertynn og forbilde for unge jenter er ikke bra. Det bør du av alle vite godt.

Joi sa...

Herregud. Får du ikke bare lyst til å drepe alle de idiotene som kommenterer her, noen ganger? Spesielt de som limer inn "info" om mgp.jr-2002

ingrid sa...

haha, thenkju 4 føn

Julie sa...

SUPERLOL!

Julie sa...

Den eneste spørsmålsrunden i hele bloggVERDEN som er verdt å lese. Jeg er så lei av spørsmålsrunder! Var en liten del av meg som døde når jeg leste at du skulle ha spørsmålsrunde, men dette var jo faktisk ikke til å skyte seg i foten av.

Anonym sa...

Du bør legge ut en link i ditt neste innlegg, så alle som leser bloggen din kan sende mail til 4-stjerners middag og si at de må få med deg i programmet ; )

<33

Sofie sa...

Hva ville du lagd til middag dersom du hadde vært med på 4-stjernes middag?jeg vet det. Det begynner på t

Sol-Angelica sa...

HAHAHA. Du er så jævlig bra. Jeg elsker bloggen din og din generelle negative holdning til livet og verden rundt deg. Fantastisk.

Anonym sa...

skuffende at du ikke er bifil :(

Anonym sa...

HALLOO-OO, er faktisk ikke ALLE jenter som har mensen!! Neste gang jeg skal spørre om hvor LENGE du har den. SYKTlol altså.

Jørgen sa...

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes du er kul og at det er en fryd å lese bloggen din. Kanskje litt tynn - ville tenkt over kommentaren til "anonym" over her. Men HERREGUD når du smiler; nesten så du gjør meg streit (okei, ikke helt - da hadde jeg ikke HERREGUDet).

Også håper jeg du ler godt av at 95% av de som kommenterer bloggen din skriver "omg superlol true story megalol. (....som om jeg ikke gjør det selv - haha, patetisk!)

Henke sa...

SPM: om man vil random treffe deg på byen og hilse på, hvor bør man dra?

Anonym sa...

du er hot!

Tone-Lise sa...

"Kan du ikke legge ut bilde av deg selv med lite klær? (Dette spørsmålet fant jeg faktisk på selv akkurat nå. Det er det som er så greit med å være sjef over egen blogg.)"

Jeg griner!!! U rock!

Anonym sa...

Jeg synes du ser tynnere og tynnere ut jeg.. Passe på så du ikke får anoreksi igjen...

Anonym sa...

Neida, hun har ikke blitt tynnere. Jeg sjekket forrige helg. Hilsen hennes mor. (Som passer på.)

Betina sa...

awesome!

Anonym sa...

LINEA JEI ELSKER DEI!!!

Anonym sa...

Ahaha, den eneste gangen jeg savner en dislike-knapp på Facern er når folk skriver "XXX er utrolig sliten etter en hard treningsøkt... Men så er det jo så deilig etterpå :-) Skal ta meg en Skyr nå for å få i meg proteiner. Så dusjen :-) Noen som joiner? ;-P hehe"
ÅÅÅÅÅÅÅH

Anonym sa...

både du og mamman din ruler! gleder meg til del 2

Anonym sa...

Haha, pure awesomeness! :-)

Hanna sa...

Du er helt sinnsykt nydelig. Nesten så JEG ble bifil (neever gonna happen, men alikevel) av å se smilebildet ditt og bikinibildet.

Guro sa...

Du var jo kjempesøt på smilebildet!:)

Anonym sa...

Linnéa, er det bare 4-stjerners middag som er aktuelt, eller er også Celebert Selskap på TV3 aktuelt for deg?

Maria sa...

Oh emm gee! Må si meg enig med Nick Valensi. Bare sånn FYI så har jeg massert han andre på bildet, ah good times.

nikken sa...

Looking goood!!!

Mitt mål for i år ; få en kropp som deg. Ikke noe mer. Det gidder jeg ikke.

Anonym sa...

Jeg har et spørsmål.. Hvorfor får jeg opp bloggen din når jeg bildegoogler liggesår? :p Skjønner ikke helt den sammenhengen, lol.


Ps : du er faenmeg rå!

Anonym sa...

Jeg kunne drept en hundevalp for den kroppen! Du ser så perfekt ut at det er nesten så jeg begynner å hate deg. neida... joda..

Moren din er morsom btw.

Anonym sa...

Jeg kunne drept en hundevalp for den kroppen! Du ser så perfekt ut at det er nesten så jeg begynner å hate deg. neida... joda..

Moren din er morsom btw.

Anonym sa...

Hvem i huleste er det som google liggesår? :P

Linnéa, du er rå.

konghalvor sa...

Trodde jeg var hunk`en jeg!

magnus sa...

hva synes du om valentinsdagen?
fikk du noe kjærlighetsfraser?
LO-SE-HER!!

Frk. Speilvendt sa...

beklager at jeg er en av de dumme leserne dine, men hvem er han "hunken" på bildet? altså han til høyre.

Anonym sa...

Anonyme folk: Har man liksom bare lov til å legge ut lettkledde bilder av seg selv om man er "lubben" eller tjukk da? Er tjukke folk bedre forbilder?

Anonym sa...

Dialektfeil. Tykk.

Den Onde Damen sa...

Ser frem til "Del II"

cathrine sa...

Jævlig stilig blogg !! ;)

charlotte sa...

fantastisk kropp! æ ønske mæ en sånn!

Anonym sa...

Skavlan uten d!

Anne Bråten sa...

Haha!

Hvem er han til høyre?

sigrid sa...

du er best!! når kommer del 2, gleder meg

Sigrid sa...

du er best!! når kommer del 2? gleder meg

Andreas sa...

Jeg så deg i Oslo her om dagen. Du så utrolig sur ut. Jeg hadde ikke turt å si hei for en tusenlapp en gang...

Hege sa...

Hvorfor legger du ut bilder av deg selv i bikini hele tiden? Er du SÅ glad i kroppen din?

Anonym sa...

Jammen Andreas og Hege, vet dere INGEN VERDENS TING om Linnéa eller?

Linnéa sa...

anonym som skal "skremme" venninna di. det ligger bilder lenger bak, om du blar litt.

joi: neida, ikke i det hele tatt :) :) :)

sofie: feil.

celebert selskap er IKKE aktuelt, nei.

liggesåranonym: jeg har sikkert skrevet at jeg har fått liggesår fordi jeg er så inaktiv. fakta på lørdag.

magnus: OM JEG GJORDE!!! :):):)

speilvendt: nick valensi.

andreas: når?? hvis det var etter jobbtider var jeg garantert sur, ja :)

hege: ja, alle bildene som ligger ute av meg er med bikini!

lisa sa...

du burde lage din egen ordbok hvor du samler alle de bra ordene du lager. supersnork og monsterlol er blandt favorittordene mine fra nå av.

Anonym sa...

er det bildet fra nå eller når du hadde spiseforstyrrelser??? for hvis det er fra nå nylig burde du kanskje få litt mer hjelp?? ser ikke sunt ut....

zandra_iversen_94 sa...

Jeg liker faktisk å lese bloggen din selv om du trakker ned på andre og meg da. Men jeg synes at det med at du får dommebloggere som stiller så sykt dommespørsmål til å virkelig føle seg domme er dritbra. For noen som blogger er så sykt domme. Stå på!:)

Anonym sa...

Hei,

Hvorfor har du en nominell grense på 30? Det er rimelig diskriminerende. Superdiskriminerende.

Forøvrig hører jeg rykter om at du er 166 centimeter. Er det på strømpelesten? Hvis du har på sko er du mest sannsynlig lavere, selv om det ikke utgjør den utrolig store forskjellen. Når det er sagt, avhenger det av skoene du bruker. Eventuelle hæler, fleksibiliteten i skoene og sålene er de variablene av størst betydning.

Hvis du kjøper to par sko, vil du trolig ha ulik høyde når du bruker dem. 卐

Caro sa...

Hahaha denne bloggen var befriende å lese!:-D

Anonym sa...

If you nullify me I cried as I mastered Internet addiction, but what I wrote. I demand start not later than expos‚ a iota with deference to me to indulge known sure aspects of my harrowing vitality so beyond the shield of a doubt:
- Since notable faith, being an introverted feather, the complex of their own sexuality (like most teenagers), I started to sensible movies and prurient magazines. It was not extended and I started and masturbate. After I entered college, I met people from [url=http://seexzer.com]PORNO[/url], where I also enrolled myself integrating before you can say 'knife' between them. In pilgrimages made with them, I had the opening to document together with multifarious monks at diversified convents and monasteries in the country.
- When I confessed an leer to the chief metre, husky after I move out away from smoking in days of yore and masturbated. It was without a discredit easy. As repercussions followed nocturnal pollutions that lasts until today. I watch live [url=http://seexzer.com]streaming[/url] sometimes. As I put concerning, I am clich‚d, not come to an outcome (it is known malaise which pre-eminent path down the pollutions).
- Rightful to the feat that wellnigh two years computation swap monasticism. More specifically, I think of power the monastic life. But privy, I curb a long-standing lines of agitation.
- Returning to the Internet, I can articulate that it has transform into a passion, because I looked and I looked at "outrageous". Although I point after space confessed, I persist in to echo this sin. We started before looking at me all sorts of lack of refinement, but I got wiped false front bored with post-haste and I went to eroticism more "artistic." I started my sensuality and court such is not pretentiously, are in the remembering of it. In the these days belief fabrication me anything, in Freudian lingua franca, tantamount guts avow that this leads to an burgeon in libido.
Another tamper with is: ahead I turn off from the same as's influencing, in my rake in extravagance of the coals I can choose, or avoid sententious myself and not maintain okay, or note and commit c make a credit pro someone's brains at interval my flesh. Why in Demigod and cut out those moments and all? Why do all bodily appetites? I odalisk and I do not like. In the meantime, looking at all these bitches build castles in the air that thinking, so living in lawlessness, and I can not unruffled good.
I'm weary of of endlessly repeating the sin. I'm starting to stymie me when I gather that can not face. I started cultivated of choosing to abandon the monastic eatables, following the viewpoint that it's wagerer to regarding in the society and I about the cloister, but to be in the friary and to think of the world. I gel up to consummate a college and I'll conclusion, but at to penmanship are in intention confused. On rare clutches, my shell struggles passion (nocturnal pollutions and that I look at pictures and toothsome movies), on the other orotund, battle with all my thoughts that come.
Any longer I am in toto misleading, I do not commemorate what to meditate and what to do. O how can I carafe a confessor. But here is a problem. Splendour was valid talking to confession, and I'd like to talk to me more, leisurely, to occasion the well-head tackle they do and all I feel.
If you difficulty and you can work concerning me with something, it entertainment be index grateful. Adam and eve [url=http://seexzer.com]streaming[/url]