2. mar. 2010

Nytt liv ønskes

Another day, another boks of sopp!!

Denne gangen falt valget på en litt mer eksklusiv sopp fra Eldorado. 1 boks for 4,50 i stedet for 3 for 10 av slaget "Euroshopper.". Mye bedre smak! Skal begynne å STEKE soppen til middag også, for da får jeg jo litt variasjon i kosten!!

Uansett... Har vel ikke vært innom her siden lørdag. Og det bunner i bunn og grunn i at det var EN SØNDAG rett etter den lørdagen. Og på søndager burde jeg rett og slett blitt dopet ned og lagt i et skap for å unngå å skade meg selv og andre. Når jeg blir president, så skal jeg FJERNE søndager.

Men jeg fikk i alle fall vasket da!! Vasket hver eneste list og VEGG, faktisk. Men det hjelper jo jævlig mye når JEG HØRTE AT DU GIKK INNE MED SKO I DAG, LISE!!!
Her har jeg flyttet meg 1 meter til venstre. For dere ser kanskje den flekken der? Det er LISE som har dryppet talg igjen.
Herregud, driver jeg og viser dere hele leiligheten vår nå??

Tydeligvis. Her står det altså ett bord for mye, men jeg er ikke sterk nok til å bære det opp på loftet. Det er uansett FIRE trapper opp. Jeg hadde ALDRI orket å bo der oppe i alle fall. Vi har kun en trapp opp til oss, hvilket er PERFEKT slik at vi ikke kan ta imot besøk av rullestolforbrukere.
Sånn, nå har dere fått være med på omvisning hjemme hos meg, selv om jeg har en mistanke om at det ikke er så lenge til neste gang.... Jeg mener, de viser jo kameramannen rundt i leiligheten og sånt på 4-stjerners middag... Åh, hvorfor kan de ikke bare ringe!!

For seriøst, SÅ DERE I GÅR??? DE HADDE FAKTISK MED EN MED KROK!!! Det er JUKS!
Men forøvrig er det greit at de brukte ham nå, og ikke når jeg skal være med... Jeg hadde ikke turt å sitte ved siden av en med krok...

Men jaja. I går var jeg altså på tidenes konsert!! Det var egentlig Lise jeg skulle ha med, men så plutselig AVSLO HUN tilbudet så jeg måtte ta med to idioter i stedet.

Oi... Vi har faktisk ikke hatt noen bilder av meg ennå?

Oi, det var feil bilde, men dette er altså meg for ca. 3 år siden. Var selvsagt sur fordi mamma tvang meg til å høre på korpset. Her om dagen møtte jeg forresten noen som prøvde å FORSVARE det å spille i korps. Vedkommende burde ha blitt hengt opp på et kors og blitt tvunget til å høre på høy, kombinert trance OG korps-musikk til de døde!!!
Men herregud, hvor var vi...
Ja, også... For å passe på å bli superdritings nok, måtte jeg selvfølgelig smugle med en lommelerke i "brystholderen" inn på konserten. NOK en fordel med å ha innoverpupper.
Og ja!!! På trikken møtte Kamilla en med IDENTISK bukse!! Jeg hylte i ekstaste og kalte det årets morsomste historie, men nå som jeg tenker på den i dag, er den egentlig ikke så veldig festlig...
Jajajaj, så kom vi på konserten, og jeg var jo ihvertfall ikke full.
Julie har også skrevet en hyggelig oppsummering på bloggen sin, slik at jeg lettere kan huske hva som skjedde.
For seriøst! Jeg brukte nøyaktig 1 minutt på å SLÅ meg framover i mengden til nest fremste rad, helt til det plutselig kommer en IDIOT av en franskmann som prøver å komme seg forbi meg igjen. Enkelte mennesker her i verden er rett og slett bare overflødig søppel!
Kom ikke helt fremst fordi det sto to horer og ruget på rekkverket foran scenen. Enda jeg spurte så PENT JEG KUNNE, og til og med PÅ ENGELSK om jeg kunne få stå mellom dem. Fikk dessverre ikke tatt bilde av de to. ÅÅH, hater å ikke få hengt ut folk som fortjener det.

Ah, glemte å si hvilken konsert vi var på da. Florence + the Machine! Og hun sang overraskende bra til å ha rødt hår!!
Også skrev jeg en autograf i går... Jeg latet som om at jeg var så full at jeg ikke greide å skrive for å være morsom, så jeg skrev blant annet annenhver bokstav liten og stor... Kjempemorsomt...

Og da jeg våknet i dag tidlig... Tenkte at dette var en fin dag med sol og greier. Helt til jeg reiste meg opp, og det kjentes ut som om noen hadde stått og HOPPET på hodet mitt!
Så jeg sov til 15.30. Det eneste jeg skal i dag, er en tur på Bunnpris for å hamstre noen bokser sopp.

JAJAJA, NOK en interessant dag i Linnéas liv.

86 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, seriøst! You make my day!!!!!! I LOVE YOU

Anonym sa...

Sykt bra ! :-D
Men kan du fortelle litt om familien din, hadde vært så kult!

Vilde sa...

l....o....v.....e it!!!

Hanna sa...

Du er awesome!

Anonym sa...

hvor er svar del 3?? du er så interessant!!!

Mie sa...

Jeg liker bloggen din, men denne gangen syns jeg du gikk litt over streken. En av mine beste venner er "rullestolforbruker" som du kaller det, etter en stygg ulykke for tre år siden. Det gjør han da ikke til et verre menneske bare fordi han ikke har to føtter å gå på?? Hva hvis det skjer med en av dine nærmeste venner, vil du da ikke ha besøk av de lenger? Tenk litt mer over hva du skriver, det kan faktisk hende at du har lesere som sitter i rullestol også.

Caroline sa...

Til deg over meg her. Det er utrolig trist at han endte opp i rullestol, og jeg skjønner hva du mener da jeg selv kjenner folk som er permanent i samme situasjon, eller har vært i alvorlige bilulykker og dermed sittet i rullestol i en lengre periode. Men dette må du virkelig ikke ta seriøst..? Jeg skjønner at det politisk riktige i denne situasjonen er å reagere slik du gjør, men så har Linnéa selv sagt at hun fremstår som seg selv på ca 20-30% av bloggen. Dette var også en tydelig spøk, altså noe du må ta med en klype salt :) Ellers håper jeg det går bra med vennen din.

Skamme Seg! sa...

Huff "MIE". Det er slike som deg som gjør det flaut å lese kommentarer.
Tror du VIRKELIG at Linnea mener alt hun skriver helt bokstavelig? Hold deg vekke herfra fremover du, for du vil garantert ikke tåle denne formen for lesestoff med din såre sarte sjel..

joakim sa...

haha.. ja, faen azz. han med kroken jukser så syyykt. lett terningkast 1 på atmosfære ihvertfall!

..og btw. fant en skrivefeil! (*juble!*)

anonymousen.blogg.no sa...

Wtf, skrivefeil, Linnéa???????

Mie sa...

Jeg har absolutt ingenting å skamme meg over, og jeg har ikke en sart sjel som du sier. Har lest denne bloggen leeeenge, og dette er det første som faktisk har gått inn på meg. Men enkelte ting tar man faktisk personlig, uansett om det var ment som en spøk eller ikke. Kanskje det var morsomt for dere, men ikke for meg.

Live sa...

Kan du ikke ha spørsmålsrunde, igjen?! :-)

Anja sa...

enig med Mie. jeg er storfan av bloggen din, og lagt i fra noen "sart sjel", men rullestolgreia kunne du spart deg for.

Bollefisken sa...

eg digga at du skreiv ordet rullestolforbruker. det gjorde livet mitt ti ganga morsommare. takk! :)

Leni sa...

How is it possible that you get more and more beautiful with every day?????????

Desirée sa...

Rullestolforbruker, fnis. :) Jeg måtte le, og jeg hadde samme følelsen da jeg våknet i dag. Bortsett fra at jeg ikke drakk eller var på konsert i går. o_O

Lothe sa...

Jeg foretrekker også Eldorado, spanderer lett en ekstra krone for å si det sånn.

Tonje sa...

Linnéa... Kjøp ananas i stedet!!!

Anonym sa...

herregud, kan man ikke spøke med rullstolforbrukere heller nÅ? eller kreftsyke bikkjer? eller poteten muhammed? eller jesus? eller folk med rødt hår? eller john arne riise (som også har rødt hår)? alle blir jo støtt av forskjellige ting, men det må være lov å spøke med alt i en ironisk kontekst. slutt å sutre sånn da.

Anonym sa...

"...Men uansett hva du skal bruke den til, så skal soppen ha vært oppvarmet før du spiser den. Dette gjelder all sopp, også sjampinjongen!"
- Bama.no

8-)

Mie sa...

Må da få si min mening uten å bli kjeftet på. En ting er å synes at ting ikke er morsomt, det har jeg syntes mange ganger uten å si noe. En annen ting er når vennen min faktisk nesten døde, men endte opp i rullestol, noe vi alle er evige takknemlige for. DERFOR var ikke dette en morsom spøk for meg, og jeg tror neppe jeg er alene om å føle meg støtt. Enkelte ting spøker man bare ikke om..

Silje sa...

Åååååå, du er så geeeniaaalll!!!!!! (Du vet vel forresten at det heter rullestolbrukere, og ikke rullestolforbrukere?! Det hadde vært typisk deg å skrive rullestolmisbrukere, haha!)

Tonje sa...

Hvem er det som ikke blir "truffet" på et eller annet tidspunkt i denne bloggen da ?

Det er jo det som gjør det litt morsomt! At hun spøker med ting man føler seg truffet av..

I hvertfall det jeg synes er morsomt med denne bloggen.

Rulle sa...

Jeg er rullestolbruker, og lo av rullestolforbruker, det var første gangen jeg har hørt eller lest det uttrykket.
Mie du kan ikke uttale deg på vegne av en gruppe. Alle mennesker inkl meg har nok opplevd noe trist her i livet, men vi sitter ikke å synes synd på oss selv resten av livet for det.
Og så var du sinnsyk søt på is bildet. Hahaha.

julie sa...

hater franskmenn på konsert. var på arctic monkeys i sommer, sto helt fremst. da kom det ei stygg fransk bitch og dytta meg! fiiiiitte. kalte henne hore, og gikk. ødela konserten for min del. vent.. den var kjedelig fra før

Anonym sa...

æsj, sopp! hvor ble av eplene da?

Anonym sa...

jeg å vil på florence + the machine!!! lucky bastard!

Anonym sa...

jeg å vil på florence + the machine!!! lucky bastard!

Mariann sa...

Folk med krok-hånd er virkelig skumle. Tok natt-buss med en engang som satte seg på motsatt side av midtgangen. I tilegg satt han å helte ned på med øl. Jeg sov ikke akkurat så bra den natta.

Han krok mannen der er forresten med på kjendis 71 grader nord. ;)

Mariann sa...

Folk med krok-hånd er virkelig skumle. Tok natt-buss med en engang som satte seg på motsatt side av midtgangen. I tilegg satt han å helte ned på med øl. Jeg sov ikke akkurat så bra den natta.

Han krok mannen der er forresten med på kjendis 71 grader nord. ;)

Ingvild sa...

Digger'ei. Gotta love sopp.

Anonym sa...

hahahha Linnea :) jeg hadde ikke lest blogger i det hele tatt hadde det ikke vært for deg. eller brukt internett for den saks skyld. eller hatt data. ÅH du make my day :))))))))

Anonym sa...

Seriøst, du rocker dagen min ! Hadde ikke du blogget, hadde det vært en fryyyyktelig kjedelig dag på nettet!

Anonym sa...

Digger bloggen din:D

Gullan sa...

Jeg har krok og jeg lo IKKE av dette innlegget. Ble skikkelig støtt faktisk.

Gullan sa...

OK. Egentlig har jeg ikke det. Men jeg har maaaassevis av empati med folk som har det. Og derfor synes jeg IKKE man skal gjøre narr av andre folks skavanker. Enkelte ting tuller man ikke med.

Din dust, Linnéa.

Silje sa...

Svarte grønne, du skriver så supersinnssykt bra, elsker ironien din. Når jeg blir stor skal jeg bli som deg! Neida, det er bare én Linnéa, og sånn burde det fortsette å være! Takk for at deg og humoren din fins her på bloggen, liker'e!

mi sa...

Herlig innlegg! Men hvordan du klarer å spise sopp fra boks et mysterium for meg :P

Kristine:) sa...

Haha, jeg leser bare 3 blogger her i livet jeg; Tones tankesprell, din og Joachims verden,og Joachim hadde også vært på den konserten! :)
Det syns jeg var gøy da, hehe... ;)

Thea sa...

For en heldiggris du er Linnéa! Florence + The Machine er superbra.

Katarina sa...

Aaaah,du er god som gull..:)

Anonym sa...

Jeg har ikke andre ord; jeg elsker deg! Nå skal jeg faktisk skrive melding til min søster om at hun må komme seg inn og lese dette nye innlegget ditt - DÉT er å ikke ha liv, det! Keep 'em coming;D

Anonym sa...

Sopp er noe naaaasty shiit! Spis noe annet please... Epler er jo godt? Hehe...

Anonym sa...

Sopp er noe naaaasty shiit! Spis noe annet please... Epler er jo godt? Hehe...

Anonym sa...

Sopp er noe naaaasty shiit! Spis noe annet please... Epler er jo godt? Hehe...

Oda Tornerose Vaage sa...

Åh, så sykt heldig du er som var på Florence and the machine konsert : )

Arktisk ape sa...

Kan du ikke vise oss badet ditt og badeskapet ditt og tannbørsten din aa? pLiIiIiIiIiIiIiS LiNnÉa!!?

SA sa...

Hvordan er det mulig å gjøre den beste bloggen bedre? Jeg vet det ikke, men det vet tydeligvis du.

marthesophie sa...

Jeg søkte på "Dø" i den søkeboksen øverst på siden. Da dukket vel sånn cirka alle innleggene opp. Hysterisk morsomt.

Eirin sa...

Elsker bloggen din over alt på jord! Dagen blir ikke den samme uten.. LOVE IT

Mariell sa...

Du er rå!!!!

Florence and the maschines kommer til HOVE iår dere..!!!! Her bor jeg :)
Hun har drit stilig stemme!! Elsker vibratoren i stemmen hennes.

TK sa...

Håret ditt ser dødsbra ut btw :P!


PS: Jeg syns det med rullestolforbrukere VAR morsom...

LOL, lighten up...

TK sa...

Håret ditt ser dødsbra ut btw :P!


PS: Jeg syns det med rullestolforbrukere VAR morsom...

LOL, lighten up...

JULIE AIDA sa...

sv: fyfaen linnéa du ødela konsertopplevelsen til ALLE foran!!!!!! ÅÅåååÅÅååååÅåååååHH!!!!!!!

HURRA JEG ER PÅ LINNÉAS BLOGG, OG JEG ER DEN ENE IDIOTEN!!!!! <3 <3 <3

takk for en hyggelig aften, frøken. det må gjentas. så kan du få tilbake lipglosskorken med det samme.

Malin sa...

Haha, dine innlegg er like bra hver gang! :)

Line sa...

Jeg skal se henne på Hove, det blir nice! :D Digger bloggen din foresten, den er genial.

Trine sa...

Fy faen. I dag kan alle brenne i helvete.

Det hjelper å lese om ditt fantastisk "interessante" liv for å få min dag til å føles bedre. Og det hjelper å vite at du driter i om det hjelper.

Takk

faen

ole sa...

hvor galt er det av meg på en skala fra en til ti - å synes at den skinn/jeansbuksa var skikkelig fin?

JULIE AIDA sa...

-0,000001 galt

Line sa...

Det er så herlig å lese en blogg som ikke handler om lipgloss og dagens outfit! utrolig morsom! :)

wine-fueled narcissism sa...

Det finnes mye man kan la seg bli provosert av her i verden, men denne bloggen synes jeg ikke er en av de. MEN, jeg ser etter et kuskinn jeg a gitt, og ser at dere har et. Er det fra Ikea?

Linnéa Isabelle sa...

Så fint navn du har :) Hetter også Linnéa ;D digger siden din.

Anonym sa...

Du har råd til å gå på soul-indie-nikking men må livnære deg på heterotrofe eukaryote organismer med ekstracellulær fordøyelse? Nasty ass..

andrea sa...

du må lese Panserhjerte, Linnéa. forøvrig alle av nesbø. beste etter larsson

andrea sa...

du må lese Panserhjerte, Linnéa. forøvrig alle av nesbø. beste etter larsson

Helle sa...

Morsom blogg :)

Anonym sa...

"Og hun sang overraskende bra til å ha rødt hår!!" Hva er det som er galt med rødt hår da? Jeg har ikke rødt hår selv, men er bare teit av deg å leke morsom med å henge ut andre. Spesielt i dette innlegge :)

Anonym sa...

"Og hun sang overraskende bra til å ha rødt hår!!" Hva er det som er galt med rødt hår da? Jeg har ikke rødt hår selv, men er bare teit av deg å leke morsom med å henge ut andre. Spesielt i dette innlegge :)

Luring sa...

Åh, så lei jeg blir av ANONYME som kritiserer måten å skrive på. Hvis Linniiie syns at hun var flink og synge til å ha rødt hår, så kan hun skrive det. Det er ikke å henge ut!!!!!! Det er å skrive morsomt. Basta.

Veronica sa...

Altså, jeg er dronningen av å være blakk, så jeg skjønner utmerket hva du mener. Likevel... Jeg er student og må leve på 6000 i måneden, men du jobber? Får du spart noe penger da eller bruker du opp alt du tjener? Hm...

Linnéa sa...

tar meg ikke særlig nær av mennesker som ikke greier å skrive korrekt norsk engang...

veronica: bruker opp hver jævla krone jeg tjener jeg :) på absolutt ingen verdens ting. brus og sånt. sopp. er en grunn til at jeg IKKE er student, for å si det sånn...

Anonym sa...

Hahaha Linnéa, nå er det reklame for Chands nye album øverst på sida di! Hykler :D

Anonym sa...

gotta love it :)

Anonym sa...

Kan du skifte header? den du har nå er kjempefin, men det hadde vært kult om du hadde fått noe nytt liksom.. :-)
Du er dritkul og jeg elsker måten du skrive på og utsenen din! Dritbra blogg!!

Christine sa...

Hva er korpsmusikk? Jeg mener; korps spiller jo også filmmusikk, og da blir det jo korpsmusikk, siden et korps spiller det? Og hvis du ikke har filmmusikk i en film, da blir det ikke det samme, blir det vel? Det er ikke for å få deg til å følge deg dum eller noe sånt (særlig at du føler deg dum av å få en slik kommentar av en femtenåring), men vil bare konstatere at korps ikke bare spiller marsjer og utrolig slitsom 17. mai musikk.

Men uansett om du ikke liker det jeg liker, så liker jeg fortsatt bloggen din og er fast leser :)

Anonym sa...

du kan gå ned i spagaten som underholdning på 4-stjerners middag!

MERETHE sa...

ÆSJmedstorebokstaver. Det må finnes noe annet du kan spise for 3-4 kroner som smaker bedre enn hermetisert sopp. Klister for eksempel. Eller papp.

Åsne sa...

Hva mener du egentlig om "Celebert selskap" ?

Er du virkelig så fattig som du påstår ? :)

YOU ROCK

Caroline sa...

Ler, som alltid. Love it

Linnformasjonen sa...

Muse er bra greier (du sa du likte Muse),så jeg sjekket playlisten du la inn. Det resulterte i at jeg nå har hatt på Florence + the machine på repeat i 3 dager og skaffet meg albumet. Så leser jeg at det var konsert, i Oslo. Ngh. Fucking typical at jeg får det med meg rett etterpå, akkurat som Porcupine Tree. Uansett, takk for bra musikktips.

Silje sa...

Fine paradise hotel reklamer LINNNNNNIIE :)

konghalvor sa...

LINNEA!!!: SØK PÅ INFECTED MUSHROOM PÅ SPOTIFY!

SOPP OG SYRE<3<3<3

Linnéa sa...

nei, skal ikke bytte header. orker ikke.

christine: korpsmusikk er musikk som inneholder feil type instrumenter. trombone. tverrfløyte. tuba. sånne ting. kan dere ikke bare spille gitar som vanlige mennesker``??

åsne: celebert selskap ser jeg ikke på. greier ikke stemmen til alex rosén heller.
og javisst er jeg fattig.

silje: takk!

K sa...

Er fantastisk glad i bloggen din :D
Men ville bare si ifra om at du ikke burde spise sopp hver dag.
Jeg har biologi og lærern vår er soppekspert (believe it or not), og det er veldig giftig. Mener ikke å gni det inn, men viktig å variere kosten når du spiser mye sopp, for det er mye gift i den.
Men digg blogg uansett!
Foreslår baby mais <3

xoxo - K

Anette sa...

Hahaha digger kommentarene dine ass. Men du, egentlig er krok sykt praktisk når man ikke har boksåpner og spiser hermetisk sopp til kveldsmat da.... Anskaffe deg en selv kanskje?

Ingrid Sundt sa...

Jeg skjønner ikke for bare livet åssen du idet hele tatt klarer å ete de der sopp-greiene rå???
Kalde også?

Uff!!!
STEIK SOPPEN DA!